måndag 20 december 2010

Överlämning av pengar...


Idag var det äntligen dags att överlämna våra insamlade pengar till Alzheimerföreningen. I något decimerad styrka styrde jag och Malin kosan mot Lund.

Den skånska vintern visade sig från sin allra bästa sida och även fast det var kallt var det helt magiskt därute. Vi började med en extrakrok i Kävlinge innan vi via Lackalänga, Gunnesbo, Nöbbelöv och Norra fäladen till sist nådde sjukhusområdet i Lund.



Den svåraste uppgiften var inte själva löpningen även om den säkert imponerade mest på Alzheimerfolket. Det svåraste var att hitta rätt. Irrade omkring stelfrusna i minst 10 minuter innan vi hittade rätt hus.

Och vilket mottagande. Möttes av två stora kameror och ett önskemål om att springa sista sträckan en gång till. Så det blev bra på bild...   Bakom kamerorna, förutom folk från Alzheimerföreningen, även vår nya kompis på Skånskan.  En artikel till i morgon alltså. Så roligt med all uppmärksamhet detta fått!



Efter en kort photo-shoot var det dags för lunch. Hemmagjorda köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt. Satt som en smäck i våra utsvultna magar.

Vet inte hur många gånger de tackade för pengarna och berömde vårt initiativ och vår insats. Jag vill härmed förmedla vidare alla dessa tack till alla er som gjorde detta möjligt, alla våra sponsorer, alla deltagare och alla underbara funktionärer.

Nu sätter vi punkt för denna gång men hoppas och tror på en favorit i repris nästa år. För hur kul hade vi inte? Hur roligt kommer inte detta vara att berätta för barnbarnen? Springa 8 mil, det gör man inte varje dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar